неділя, 26 квітня 2015 р.
лікування печінки гарбузом з медом
Гарбуз з медом - просте і в той же час дуже смачна страва, яку готували наші прадіди. Зараз воно теж користується популярністю, не тільки через смаку, але і завдяки його лікувальним властивостям. Що особливого в гарбузі з медом? Користь гарбуза з медом в тому, що ці два компоненти в поєднанні один з одним ідеально очищають організм і постачають його всіма необхідними поживними речовинами. Весь секрет у тому, що і гарбуз, і мед мають у своєму складі антиоксиданти, що запобігають старінню та онкологічні захворювання. У цих двох продуктах присутні вітаміни А, С і Е. Вони дарують молодість, відмінне самопочуття і хороше здоров'я. При регулярному вживанні гарбуза з медом ви забудете про проблеми з шлунком і кишечником, покращиться колір обличчя, волосся стане густішим. Обов'язково ознайомтеся з нашою статтею Як правильно запікати гарбуз - секрети Запечена гарбуз з медом - відмінний профілактичний засіб багатьох хвороб, тому радимо обов'язково включити блюдо в раціон. Воно знімає запалення, бореться з вірусами, благотворно впливає на тиск і рівень холестерину. Перевага гарбуза з медом в тому, що воно очищує печінку і виводить пісок з нирок і жовчного міхура. Блюдо м'яко впливає на організм і очищає його. Ви можете використовувати як запечену гарбуз, так і свіжу. Переваги гарбуза з медом для здоров'я: Зміцнення імунітету Очищення печінки Поліпшення роботу шлунку і кишечника Зняття запалення Лікує від грипу та застуди Очищення нирок, сечового міхура Сяюча шкіра і густе волосся Лікування гарбузом з медом Існує кілька рецептів приготування, ви можете використовувати будь-який з них. Напій допоможе очистити печінку і нирки, знизити рівень холестерину, підвищити імунітет. Також він нормалізує роботу шлунку і кишечника, виводить зашлакованность. Візьміть 2 кг гарбуза, очистіть її від скоринки, наріжте на середні за розміром шматки і пропустіть через м'ясорубку. Врахуйте, що в даному випадку не потрібно викидати нутрощі плоду, їх теж потрібно подрібнити. Змішайте вийшло гарбузове пюре з 1 літром меду і поставте банку в темне місце на 10 днів, не забувайте щодня помішувати вміст. По закінченню терміну відіжміть сік і викиньте м'якоть. Пити напій потрібно по 50-60 грам тричі на день за півгодини до прийому їжі. Також вам сподобається наша стаття Гарбузова дієта Як приготувати гарбуз із медом максимально просто і швидко? Вам потрібно зрізати капелюшок гарбуза, витягнути через неї насіння і влити в середину плода рідкий мед. Тепер накрийте гарбуз зрізаною капелюшком і поставте настоюватися на 10 днів у темне місце. Приймати сік потрібно так само, як і в попередньому випадку. Лікування печінки гарбузом і медом Ви можете використовувати їх в якості профілактики або вилікувати вже уражену печінку. Для очищення вам потрібно скористатися одним з рецептів, які ми зазначили вище. Крім цього, ви можете приготувати гарбузовий сік. Очистіть і наріжте гарбуз, подрібніть її в блендері або кухонному комбайні. Додайте в склянку гарбузового соку 1 ч. Л. меду і пийте напій двічі на день. Гарбузовий мед: користь і застосування Якщо ви будете заливати мед в очищену від насіння гарбуз, в кінцевому результаті у вас вийде ароматний гарбузовий мед, саме його і потрібно вживати для лікування захворювань. Рекомендуємо приймати не більше 2 ч. Л. гарбузового меду, так як він містить велику кількість вуглеводів. Ні в якому разі не кладіть його в гарячий чай, температура вбиває всі корисні речовини і перетворює їх на токсини. Оптимальний варіант - з'їсти ложку меду і запити його склянкою очищеної води. Запечена гарбуз з медом у духовці: універсальний рецепт Інгредієнти: 1 невелика тиква1 ст. л. оливкової олії Морська сіль Гвоздика Мелена кориця Мелена мускатний орех2 ст. л. меду Приготування: Розігрійте духовку до 180 градусів. Розріжте гарбуз, видаліть насіння за допомогою ложки і наріжте її на середні по товщині скибочки. Додайте гарбуз на деко, застелене пергаментом, полийте її оливковою олією з обох сторін. Приправте гарбуз невеликою кількістю солі і сумішшю з спецій. Запікайте блюдо 20-25 хвилин, залежно від товщини шматочків. За 5 хвилин до кінця полийте гарбуз медом і знову поставте в духовку.Інтернет-журнал для жінок Delafe. ru - все про правильне харчування
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар